+31 (0)20 3 166 166

Referenties

van onze klanten

XYREC start op korte termijn met de verkoop van de grootste robot ter wereld waarmee de grootste vliegtuigen ter wereld worden ontdaan van de oude verflaag Logo LR Systemswaarna ze opnieuw worden gespoten. Het bedrijf verhuisde van een statig kantoorpand aan de Lange Voorhout in Den Haag naar een modern gebouw op Park Schiphol-Rijk. “Wij zochten kantoorruimte rondom Schiphol met het oog op onze potentiële klanten wereldwijd”, vertelt Pieter van Mal. “Via een relatie werd ik geattendeerd op BT Makelaars. Marijke Toenbreker heeft ons onder andere gebouw Euro-Offices laten zien. Wij waren direct gecharmeerd van de locatie en de ruimte. Als we uit het raam kijken zien we de vliegtuigen. Belangrijk voor ons is ook de aanwezigheid van hotels in de dir
ecte omgeving. Extra plezierig is dat BT Makelaars ook in dit pand gevestigd is. Wij hebben het gevoel dat onze belangen goed worden behartigd. Het hele traject hebben wij als bijzonder prettig ervaren.”.

ICE Benelux (International Cleaning Equipment) houdt zich bezig met het adviseren over en verkopen van professionele reinigingsmachines alsmede servicewerkzaamheden. “Wij zijn een verkoopkantoor (eerste Europese vestiging) van de fabriek en hebben deze service en het personeel overgenomen van een van ICE Beneluxonze partners”, vertel Cochèl. “Voor het vestigen van ons nieuwe kantoor, de showroom voor onze machines en opslagruimte waren wij op zoek naar een locatie in de omgeving van Schiphol/A4. Via de website ben ik bij BT Makelaars terecht gekomen. Het pand aan de Bennebroekerweg in Rijsenhout bleek een wat ouder complex te zijn waarvan de binnenzijde echter zeer recent volledig was gerenoveerd en de buitenzijde nog dit jaar wordt gemoderniseerd. We zijn gaan kijken en ik was direct enthousiast. Het magazijn was netjes geschilderd, de kantoren volledig vernieuwd en we konden een verdiepingsvloer bouwen voor extra ruimte. We konden snel en efficiënt zaken doen met de verhuurder. Marijke heeft alles heel kundig en zakelijk begeleid.”

LogoNHHotelHet Europese (Benelux BU) hoofdkantoor van NH Hotels is onlangs verhuisd van Hilversum naar Hoofddorp. Aan de Kruisweg 577 werd 1.200 m² kantoorruimte gevonden ten behoeve van Marketing, Sales, Finance en personeelszaken. “Wij hebben bewust gekozen voor een bestaand pand op een mooie zichtlocatie”, vertelt Mike Steggerda, directeur NH Hotel Schiphol Airport. “Ons internationale hoofdkantoor is gevestigd in Madrid. Dit nieuwe pand is ten opzichte van Hilversum beter bereikbaar. Groot voordeel is dat vergaderingen, lunches en borrels in het hotel kunnen plaatsvinden. Dat ligt op een afstand van nog geen 5 minuten lopen. En het hotel heeft net de eerste fase een grote verbouwing achter de rug. Met Marijke van BT Makelaars, we zitten samen in de projectgroep van De Hoek, hebben we drie panden bezocht. Dit pand bleek echter het meest geschikt. Het proces van zoeken, vinden en onderhandelen en is bijzonder goed verlopen. Een compliment voor BT Makelaars.”

“BT Makelaars renegotiated and extended our lease contract for our offices and storage and testing facility at Schiphol-Rijk. We had been located at our premises thereLogoMitsubishi for many years and although we had no intention of modifying things, BT Makelaars explained to us the advantages of laying out our contract for a full review. On our behalf, they handled a renegotiation; not only of the rental price, but also of the terms and other conditions of the lease.
They did a professional job and achieved highly satisfactory results in a short time. BT Makelaars is a good partner to have at your side.”

Twee jaar nadat Regiobouw Haarlemmermeer genoodzaakt was het roer drastisch om te gooien heeft het bedrijf eind december ook Rijsenhout verlaten. “Daar zijn we Regiobouwin 1999 begonnen, maar het pand was veel te groot geworden”, vertelt Bauke de Jong. “Tijden veranderen en we hadden bijvoorbeeld geen behoefte meer aan ruimte voor een werkplaats en opslag. We zochten een goed bereikbaar gebouw, bij voorkeur koop, zo ongeveer 500 m² en het liefst vrijstaand met een stukje buitenterrein. Tegen een acceptabele prijs. Ga daar maar eens naar op zoek….”.
We vonden het in de portefeuille van BT Makelaars en eenmaal bezichtigd en akkoord bevonden waren we er in een mum van tijd uit. Goed geregeld dus. We zijn druk bezig met de verbouwing en zullen er eind december met veel plezier onze intrek in nemen. In het nieuwe pand is Regiobouw Haarlemmermeer helemaal klaar voor de toekomst.”

Next G Mobile is een Zwitsers bedrijf dat mobiele communicatie diensten levert ten behoeve van de internationale reiziger. “Als je de grens over gaat en je vervangt de Next G Mobilehuidige simkaart door de internationale variant, dan wordt bellen in- en vanuit het buitenland aanzienlijk goedkoper”, legt Sjaak Kramer uit. “Ik ben verantwoordelijk voor Europa en moet veel vliegen. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een kantoor in de nabijheid van Schiphol. We zijn tijdens onze zoektocht op internet in contact gekomen met BT Makelaars. Zij hebben een groot aanbod. De klik met Marijke Toenbreker was er meteen. We hebben drie panden bezocht en eigenlijk heel snel een keuze kunnen maken. Het werd Gebouw Parc Centre op Schiphol Rijk. Een mooi gebouw, goed gesitueerd en naast het Radisson Blu hotel. Dat is ook een voordeel. Het proces van zoeken, vinden, onderhandelen en inhuizen is heel soepel en professioneel verlopen. Wat ons betreft is BT Makelaars een kantoor met een plus.”

Nunner Logictics B.V is een hoogwaardige logistieke dienstverlener met wereldwijde vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Polen, Tsjechië, NunnerRoemenië, Rusland, Litouwen en Estland. In Nederland heeft Nunner Logistics vestigingen in Helmond, Valkenswaard, Venlo en Ridderkerk. Per 1 juni heeft men een kantoor op Schiphol Rijk geopend. “Onze luchtvrachtvolumes zijn de afgelopen jaren voortdurend gegroeid”, legt CEO Erwin Cootjans uit. “Maar met het oog op de ontwikkeling van Nunner in de luchtvrachtsector is besloten een gespecialiseerd luchtvrachtkantoor te openen in de nabijheid van de luchthaven. Voorheen werd de luchtvracht vanuit onze vestiging in Ridderkerk georganiseerd, in combinatie met de zeevracht. Het nieuwe kantoor is in lijn met onze toekomstplannen om de luchtvrachtactiviteiten verder uit te bouwen. Tijdens onze zoektocht naar een geschikte ruimte kwamen wij bij BT Makelaars terecht, waarna we al snel het juiste kantoor in Euro Offices op Schiphol Rijk hebben gevonden en betrokken. Naar alle tevredenheid mag ik wel zeggen.”

Gabbiano Denim is een herenmerk met een Italiaanse kledingstijl. De producten zijn te koop in boetiekjes in Nederland en bij de herenmodewinkels in het hogere LogoGabbianosegment. “Wij kleden de mannen van top tot teen”, vertelt Musa. “We groeien heel hard en de ruimte in het World Fashion Center werd echt te klein. Dus zijn we op zoek gegaan naar een groter onderkomen. Op een gegeven moment kwamen we uit bij een pand aan de Maroastraat op het Businesspark Amsterdam Osdorp. Op die manier zijn we in contact gekomen met BT Makelaars. We waren ook met andere makelaars in gesprek, maar vanaf het eerste contact met Marijke merkten we duidelijk het verschil. Het contact is bijzonder goed, altijd één op één. Heel persoonlijk en heel direct. Echt helemaal goed.
We zijn qua oppervlakte bijna drie keer zo groot geworden; dat was onmogelijk op de oude locatie. En we wilden ook een beetje van het confectie imago af; we zijn nu gevestigd vlakbij onze fashion collega’s in Lijnden. Marijke is een bijzonder goede onderhandelaar en heeft echt voor ons het onderste uit de kan gehaald.”

“Een vestiging dichter bij onze klanten” was de belangrijkste reden om van Friesland naar de Randstad te verhuizen”, vertelt Marcel de Boer. “Daarnaast hebben wij LogoEldonEldon is producent van industriële schakelkasten en is vertegenwoordigd in 45 landen. Zij beschikken over de technische kennis, service support en projectmanagement in iedere regio, waar ter wereld men ook zaken doet.
“Via BT Makelaars hebben wij kantoorruimte gehuurd in gebouw Euro Offices op Park Rijk”, vervolgt Marcel. “In eerste instantie hebben wij op Funda gezocht en daar kwamen zo’n 20 panden uit. In de eerste ronde hebben we daar 12 van bekeken. Uiteindelijk beleven er 2 panden over, één in Hoofddorp en één op Park Shiphol Rijk. BT Makelaars had het pand op Schiphol-Rijk in de verhuur en zo zijn we in contact gekomen. Het huurproces is vanaf de eerste bezichtiging tot en met de oplevering prima begeleid door BT Makelaars en we zijn erg tevreden met onze nieuwe locatie.”

Projectinrichter Techno Project heeft een kantoorvilla van 800 m² gekocht aan de Hoofdweg 850 in Hoofddorp. “Ons oude pand was te klein geworden”, legt Eppo LogoTechnoProjectsLaninga de verhuizing uit. “En we zochten iets aparts. Geen standaard pand, maar een gebouw met een mooie uitstraling en een eigen identiteit. We zijn ook bewust in Hoofddorp gebleven. Hier zitten we dicht bij onze klanten, je kunt er goed parkeren en het is een mooie uitvalsbasis.”
Techno Project werd opgericht in 1994 en is specialist in binnenafbouw van nieuwe- en te renoveren kantoor- bedrijfsruimten. De portfolio is indrukwekkend: in Hoofddorp werd in de Zuidtoren verschillende verdiepingen gedaan, maar ook in het pand van AkzoNobel aan de Zuidas. Wij zijn bij BT Makelaars terecht gekomen omdat zij het pand in de verkoop hadden. Verder ken ik het bedrijf al 20 jaar. Het was plezierig zaken doen.”

Securitas Group is een Zweedse beveiligingsorganisatie en op dat gebied één van de grootste bedrijven ter wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in SecuritasBadhoevedorp. “Securitas Nederland richt zich op Beveiliging, Safety en Hospitality”, vertelt Sebastiaan Bekker. “Samen met onze klanten ontwikkelen we oplossingen op maat, waarbij mens, kennis en techniek elkaar op natuurlijke wijze versterken. Flexibel, effectief en passend binnen de doelstellingen en het beschikbare budget.
Ons pand in Badhoevedorp werd een beetje te krap. Dus zijn wij op zoek gegaan naar een tweede locatie op Bedrijvenpark De Hoek in Hoofddorp. Daar zitten wij namelijk midden in ons werkgebied en op steenworp afstand van onze klanten. Bovendien is het een locatie waar wij goed kunnen parkeren en dat is voor ons ook heel belangrijk. Een aantal panden op De Hoek werd door BT Makelaars aanboden. We hebben contact opgenomen en zijn gaan kijken. De samenwerking was bijzonder goed, ik houd van een pragmatische aanpak. Het actief meedenken heb ik als zeer waardevol ervaren. We hadden -in verband met de verbouwing in Badhoevedorp- behoorlijk wat haast. BT makelaars heeft overal geweldig aan meegewerkt, zodat alles toch op tijd klaar was.”

Donna Italia verzorgt alles wat nodig is om een Italiaanse keuken neer te zetten. Zij leveren authentieke Italiaanse pizza’s én een echte steenoven aan bijvoorbeeld hotels, restaurants en evenementen. “We zijn een jaar geleden begonnen, maar moesten al snel uitbreiden”, vertelt Stephan. “Door ruimtegebrek begon de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het was een race tegen de klok, want het huurcontract liep af. Diverse te huur borden attendeerde ons al op BT Makelaars en wij kwamen in contact met Dionne. Daar hebben wij ons wensenpakket neergelegd en al snel konden we mogelijk nieuwe huisvesting gaan bezichtigen. Dionne liet ons ook een locatie aan de Siriusdreef zien waar wij zelf niet zo snel aan zouden hebben gedacht. Het bleek een schot in de roos. Er moesten nog wel behoorlijk wat aanpassingen worden gedaan, zoals nieuwe vloerbedekking, het verplaatsen van wanden en wat reparaties, maar alles is prima verlopen. BT Makelaars heeft het allemaal TOP geregeld.”