Het Team van BT Makelaars

Het Team van BT Makelaars

Marijke

Marijke Toenbreker

Mede-oprichtster en eigenaresse.

Al lange tijd werkzaam in de “polder” van Haarlemmermeer, daardoor heeft Marijke een schat aan kennis over en ervaring in de regio én de gebouwen. Ze is onvermoeibaar enthousiast over haar werkgebied.

Marijke op Linkedin

Dionne

Dionne Toenbreker

Register Makelaar (NVM) en in-house juriste.

Zij heeft in 2015 de vastgoed-advocatuur verlaten voor een carrière in de bedrijfsmakelaardij. Naast haar commerciële werkzaamheden adviseert Dionne klanten bij juridische aangelegenheden. Zij is tevens bestuurslid van NVM Business.

Dionne op Linkedin

Carin

Carin Booij

Office Manager, ARMT (Assistent Makelaar).

Al ruim 18 jaar de steun en toeverlaat van ons kantoor. Niet alleen van de rest van het team, maar zeker ook van onze klanten. Carin is het visitekaartje van ons bedrijf met een feilloos gevoel voor gebouwen én mensen.

Carin op Linkedin

Nicky

Anne Peters

Bedrijfsmakelaar

Anne is een gedreven en gepassioneerd logistiek vastgoed ontwikkelaar en -belegger die ruim 20 jaar kennis en ervaring heeft. Ze kent zowel de nationale als de lokale markt als geen ander en begeleidt zowel de verhuurders als huurders bij aankoop, ontwikkeling en (huur-)verhuur van logistiek vastgoed.

Anne op Linkedin

Nicky

Nicky Bosman

Secretaresse/commercieel medewerkster.

Nicky volgt naast haar werk een opleiding tot ARMT (Assistent Makelaar), waardoor zij haar kennis op vastgoedgebied steeds verder uitbreidt. Ze is de jongste telg van het team en leert graag!

Nicky op Linkedin

Pleunie

Pleunie Groen

Marketingmanager a.i.

Pleunie versterkt op parttime-basis ons team met haar kennis en kunde van social media en marketing. Zij runt sinds 2008 haar eigen bureau Gewoon Pleun – Events & More.

Pleunie op Linkedin