+31 (0)20 3 166 166

Het Team van BT Makelaars

We helpen u graag

Marijke Toenbreker


Mede-oprichtster en eigenaresse. Al lange tijd werkzaam in de “polder” van Haarlemmermeer, daardoor heeft Marijke een schat aan kennis over en ervaring in de regio én de gebouwen. Ze is onvermoeibaar enthousiast over haar werkgebied.

Marijke op Linkedin

Dionne Toenbreker


Register Makelaar en in-house juriste. Zij heeft in 2015 de vastgoed-advocatuur verlaten voor een carrière in de bedrijfsmakelaardij. Naast haar commerciële werkzaamheden adviseert Dionne klanten bij juridische aangelegenheden. Zij is tevens bestuurslid van NVM Business.

Dionne op Linkedin

Jochem Houtveen


Register Makelaar i.o. Jochem is in opleiding om Register Makelaar te worden. Hij adviseert onze klanten bij vragen rondom huisvesting en andere vastgoed gerelateerde zaken.

Jochem op Linkedin

Carin Booij


Office Manager. Al ruim 18 jaar de steun en toeverlaat van ons kantoor. Niet alleen van de rest van het team, maar zeker ook van onze klanten. Carin is het visitekaartje van ons bedrijf met een feilloos gevoel voor gebouwen én mensen.

Carin op Linkedin

Pleunie Groen


Marketingmanager a.i. Sinds begin 2021 versterkt Pleunie ons team met haar kennis en kunde van social media en marketing. Zij runt sinds 2018 haar eigen bureau Gewoon Pleun – Events & More.

Pleunie op Linkedin