Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

BT Makelaars is dé bedrijfsmakelaar voor regio Schiphol. Sinds 1997 staan onze deskundige adviseurs klaar om u te adviseren over de zakelijke vastgoedmarkt. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en up-to-date kennis van zaken. Wij hebben een grote realiteitszin, zijn oprecht betrokken en combineren dat vlekkeloos met een no-nonsens aanpak.

Wat doen wij?

BT Makelaars focust zich uitsluitend op bedrijfsmakelaardij, oftewel commercieel vastgoed zoals kantoor- en bedrijfsruimten, klein en groot. De kern van onze werkzaamheden bestaat uit de (ver)huur en (ver)koop hiervan. Daarnaast zijn wij ook zeer bedreven in hieraan gerelateerde werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het heronderhandelen namens partijen en het juridisch begeleiden van transacties en opstellen van de daaraan gekoppelde documenten.

Gemakshalve definiëren wij ons primaire werkgebied als: de huisvestingsmogelijkheden gelegen “onder de rook van de luchthaven Schiphol”. Ons kantoor is gevestigd in Schiphol-Rijk, in het hart van ons werkgebied. Heel efficiënt.

Wie zijn onze klanten?

BT Makelaars adviseert en begeleidt opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld institutionele- en particuliere beleggers, ontwikkelaars en gebruikers van kantoor- en bedrijfsruimten. Door onze jarenlange professionele dienstverlening en enthousiaste werkwijze komen onze klanten keer op keer bij ons terug. Bijvoorbeeld de verhuurder omdat een ruimte (opnieuw) moet worden verhuurd, de huurder omdat hij uit zijn jasje groeit of omdat de huurtermijn is verstreken en hij wil verhuizen (of verlengen) of de gebruiker die het door hem gehuurde pand wil kopen. Allemaal zaken die vragen om aandacht. En die geven wij graag.

 

Historie

Het kantoor is in 1997 opgericht. Eigenaresse Marijke Toenbreker heeft in de afgelopen decennia een enorme kennis vergaard over de regio Schiphol en het grootste deel van de (zakelijke) ontwikkeling van Haarlemmermeer meegemaakt. Veel van de destijds agrarisch gebruikte gronden zijn inmiddels bebouwd met kantoor- en bedrijfspanden en zij kent het gebied door en door.