+31 (0)20 3 166 166

Minicursus: Les 4 Een goede makelaar… is een doorzetter

1 maart 2018

“Spijt geen tijd”. Het was vroeger een gevleugelde uitdrukking bij ons thuis als er vervelende klusjes gedaan moesten worden en met deze drie woorden kon je onder veel uitkomen! Nu is het voor “klusjes” ook niet zo’n big deal om te zeggen dat je geen tijd hebt. Dat ligt anders als het gaat om de huisvesting van uw bedrijf, vaak een noodzakelijk kwaad waar soms hoofdpijn mee gepaard gaat omdat het nu eenmaal veel tijd, aandacht en moeite kost. Maar niets menselijks is ons vreemd, lastige zaken stellen we graag uit. Alleen is het niet verstandig.
Toch hoeft uw bedrijfshuisvesting geen hoofdpijndossier voor u te worden, wij nemen u het werk graag uit handen.

Mochten wij daar hoofdpijn van krijgen, dan zult u daar geen last van hebben. Doorbijten, is het motto hier. Net zo lang tot dat u tevreden bent.

Het team van BT Makelaars staat voor u klaar.

Deze 11-delige minicursus heeft als doel u de middelen te geven een goede makelaar van een minder goede makelaar te onderscheiden. U kunt het beschouwen als een kort ‘trainingstraject’ waarmee u uiteraard uw voordeel kunt doen. Maar het blijft natuurlijk niet bij theorie alleen. Zoals de Engelsen dat zo treffend uitdrukken: ‘the proof is in the pudding’. Niets werkt immers zo overtuigend als de eigen ervaring. Neem dus de proef op de som en onderwerp ons aan uw beoordeling. U heeft met deze minicursus de kennis om dat te doen.

U kunt hier met ons in contact komen.