+31 (0)20 3 166 166

Minicursus: Les 1 Een goede makelaar… heeft geduld

9 november 2017

Geduld is het vermogen om (lang) te wachten zonder ongeduldig te worden. Maar wat is lang? En wat doe je als je ongeduldig wordt? Of je geduld verliest? Wat duld je nog? Wat vraag je precies als je een ogenblikje geduld vraagt? Wanneer stel je iemands geduld op de proef? Geduld slaat ook bruggen tussen mensen. Geduld: het is slechts één van de deugden van een goede makelaar, maar in de huidige economische tijd meer dan ooit welhaast een voorwaarde voor overleven.

Opzitten en erbij blijven, is het motto. Maar ook in andere tijden is geduld een geducht wapen. Wachten op het juiste moment van handelen, wachten op de ideale match, wachten tot de vraagprijs omlaag gaat.

Ons geduld is nooit op.
En uw geduld zullen wij nooit op proef stellen.

Het team van BT Makelaars staat voor u klaar.

 

 

 

 

 

Deze 11-delige minicursus heeft als doel u de middelen te geven een goede makelaar van een minder goede makelaar te onderscheiden. U kunt het beschouwen als een kort ‘trainingstraject’ waarmee u uiteraard uw voordeel kunt doen. Maar het blijft natuurlijk niet bij theorie alleen. Zoals de Engelsen dat zo treffend uitdrukken: ‘the proof is in the pudding’. Niets werkt immers zo overtuigend als de eigen ervaring.  Neem dus de proef op de som en onderwerp ons aan uw beoordeling. U heeft met deze minicursus de kennis om dat te doen.  U kunt hier met ons in contact komen.