+31 (0)20 3 166 166

Minicursus: Les 2 Een goede makelaar… is onderhandelingsvaardig

6 december 2017

Zoals het iedere dienstverlener betaamt, behoort ook een makelaar een uitstekend onderhandelaar te zijn. Als hij al door de knieën gaat, is dat alleen in de ogen van de wederpartij het geval. Zeker in Nederland, waar het spreekwoordelijke ‘handjeklap’ nog altijd populair is, moet de makelaar stevig in zijn schoenen staan. Maar ook in het internationale zakendoen is het sluiten van een goede deal geen sinecure.

Een goede makelaar weet ook te investeren in het beste resultaat. En als daar een flesje Ariyanas Naturalmente Dulce voor nodig is, doet hij daar niet moeilijk over.

Mocht u een proeve van ons willen meemaken: u bent van harte uitgenodigd.

Het team van BT Makelaars staat voor u klaar.

Deze 11-delige minicursus heeft als doel u de middelen te geven een goede makelaar van een minder goede makelaar te onderscheiden. U kunt het beschouwen als een kort ‘trainingstraject’ waarmee u uiteraard uw voordeel kunt doen. Maar het blijft natuurlijk niet bij theorie alleen. Zoals de Engelsen dat zo treffend uitdrukken: ‘the proof is in the pudding’. Niets werkt immers zo overtuigend als de eigen ervaring.  Neem dus de proef op de som en onderwerp ons aan uw beoordeling. U heeft met deze minicursus de kennis om dat te doen. U kunt hier met ons in contact komen.