+31 (0)20 3 166 166

Minicursus: Les 3 Een goede makelaar… zet de juiste koers uit

18 januari 2018

“Het gaat niet om het doel, maar de weg er naartoe”, is een Chinees gezegde. We wagen het om de wijsheid der Chinezen in twijfel te trekken, want ons staat wel degelijk altijd een helder doel voor ogen als het gaat om uw belangen. Toch, een beetje gelijk hebben ze wel. Zonder een duidelijke marsroute gaat het inderdaad niet lukken. Noem het strategisch handelen, schaken, schakelen, netwerken, timen of een kwestie van ervaring: een goede makelaar behoort een slimme koers te varen. Ook al gaat niet alles voor de wind of moeten alle zeilen bij: hij zet alles op alles om u in de juiste haven te loodsen.

Voor meer wijsheden, schipperslatijn of de omschrijving van uw doel, belt u ons even. En tot die tijd: een behouden vaart!

Het team van BT Makelaars staat voor u klaar.

Deze 11-delige minicursus heeft als doel u de middelen te geven een goede makelaar van een minder goede makelaar te onderscheiden. U kunt het beschouwen als een kort ‘trainingstraject’ waarmee u uiteraard uw voordeel kunt doen. Maar het blijft natuurlijk niet bij theorie alleen. Zoals de Engelsen dat zo treffend uitdrukken: ‘the proof is in the pudding’. Niets werkt immers zo overtuigend als de eigen ervaring. Neem dus de proef op de som en onderwerp ons aan uw beoordeling. U heeft met deze minicursus de kennis om dat te doen.  U kunt hier met ons in contact komen.