+31 (0)20 3 166 166

Minicursus: Les 5 Een goede makelaar… kan netwerken

3 april 2018

  • Netwerken is vandaag de dag een tsunami van bijeenkomsten waar ondernemers elkaar treffen. Of het nu gaat om ontbijten, borrels, vaartochtjes, voetbalwedstrijden of kennisavondjes: netwerken neemt vele vormen aan. Een enkeling vindt netwerken leuk, het merendeel ziet het als een verplicht nummertje, met een borrel toe. Wij kunnen u uit eigen ervaring zeggen dat zakelijk netwerken zonder de juiste aanpak zonde van uw tijd is. Een waardeloze investering. Ons netwerk is louter functioneel en dient niet de eigen, maar uw zaak. Het is een vlekkeloos netwerk, dat verzekeren wij u. Het beeld op deze pagina mag u dan ook spreekwoordelijk opvatten.

Als u wilt weten hoever we wel bereid zijn te gaan, belt u ons even. Heeft u meteen ook uw eigen netwerk weer uitgebreid.

Het team van BT Makelaars staat voor u klaar.

Deze 11-delige minicursus heeft als doel u de middelen te geven een goede makelaar van een minder goede makelaar te onderscheiden. U kunt het beschouwen als een kort ‘trainingstraject’ waarmee u uiteraard uw voordeel kunt doen. Maar het blijft natuurlijk niet bij theorie alleen. Zoals de Engelsen dat zo treffend uitdrukken: ‘the proof is in the pudding’. Niets werkt immers zo overtuigend als de eigen ervaring. Neem dus de proef op de som en onderwerp ons aan uw beoordeling. U heeft met deze minicursus de kennis om dat te doen.  U kunt hier met ons in contact komen.